Skip to content

Praktisk informasjon

Billetter kan kjøpes i inngangen eller forhåndskjøpes her
 

Billettpriser:

Billettpriser: Ungdom (10-16 år)/honnør kr. 180. Voksne kr. 280. Helgepass ungdom/honnør kr. 380. Voksne kr. 550. Gratis for barn under 10 år i følge med voksne. Gratis for ledsager med ledsagerbevis. 

Fredag 25. april 12-18    Lørdag 26. april 10-18    Søndag 27. april kl. 10-17  

Vi forventer mange besøkende og vil oppfordre alle til å vurdere bruk av kollektiv transport eller annen transport – se informasjon nedenfor. Hvis du kommer med bil til Autopia er det mulighet for parkering i P-husene nær Stavanger Forum. For mer info se herTips! Parker enklere på Stavanger Forum med EasyPark – takstgruppen for vårt område er 5723. Link til EasyPark her.

Buss

Det er bussforbindelse mellom Stavanger Forum og Stavanger sentrum cirka hvert tiende minutt. Reisetiden mellom Stavanger sentrum og Tjensvollkrysset er ca. 6 minutter Link til rutetider Kolumbus her

Tog

Stavanger stasjon er en betjent stasjon med enkel overgang til andre transportmidler. Dette er endestasjonen til både lokaltog Jærbanen og regiontog Sørlandsbanen, som går mot Oslo S via Kristiansand S. Link til togruter her.

Til fots 

Naturen i og rundt Stavanger Forum er verdt å nyte, og man kan gå fra Stavanger sentrum til Stavanger Forum via turstien gjennom Mosvannsparken. Denne turen tar cirka 20 minutter.  

Med sykkel

Vi har sykkelparkering under tak.  

Tilgang for funksjonshemmede 

De aller fleste av våre konferansefasiliteter er tilgjengelige for rullestolbrukere, enten direkte inn fra bakkeplan eller via heis. Konferansesenteret har handikapptoalett på bakkeplan, mens det i Forum Expo finnes toaletter i 1. og 2 etasje.  

Register Here to Attend

Fill in the form, or, if you prefer, Send Us An Email